Hallo! Ik ben Kim

Hoi! Ik ben Kim, een 24-jarige student die aan het ontdekken is waar nu echt haar hart ligt. Inmiddels heb ik drie bachelorstudies en een minor gevolgd die allemaal hun charmes hadden. Toch kan ik nog niet zeggen wat ik wil gaan doen ‘als ik later groot ben’.

 

Wat ik inmiddels wel weet, is dat ik een passie heb voor mooie dingen maken. Ik vind de Nederlandse taal prachtig en schrijf dus graag, voor mezelf (gedichtjes bijvoorbeeld) of voor anderen. Ook kan ik enorm gefascineerd zijn door mooie foto’s en dus probeer ik zelf ook de perfectie op te zoeken met mijn camera. Daarnaast heb ik zo af en toe een creatieve uitbarsting en begin ik ineens met tekenen, sieraden maken of websites ontwerpen (zoals ik met deze website heb gedaan).

 

En wat ik dus ontdekte, is dat ik bovenstaande dingen vaak niet voor mezelf doe. Natuurlijk vind ik het leuk om te doen, anders zou ik het wel laten, maar toch haal ik er pas echt voldoening uit als ik er iemand anders blij mee kan maken. Misschien is dat wel gewoon wat ik wil gaan doen en maakt het niet zo veel uit in welke vorm dat is: mensen blij maken.

 

Met dit bedrijfje wil ik graag mensen helpen die voor zichzelf of hun bedrijf een mooi product nodig hebben, maar daar niet het grootste budget voor hebben. Het gaat me namelijk niet om het behalen van grote winsten. Ik studeer nog, mag nog lenen bij ‘Ome DUO’ en ik heb een heel leuke bijbaan. Ik heb er plezier in en ik hoop dat anderen dat ook hebben zodra de opdracht is afgeleverd.

 

Wil je meer over me weten? Kijk dan even op mijn LinkedIn-pagina of stuur me gewoon een berichtje.

 

Tot snel?

 

Kim