Over mij

Ik ben Kim! Fotograaf, wannabe pianospeler, denker, creatieveling, introvert, chaoot en af en toe een ongelofelijke nerd. Maar vooral ben ik een mensenmens! Wat ik ook doe, ik vind het belangrijk om iets te betekenen voor iemand anders. ‘We benne op de wereld om mekaar (om mekaar, om mekaar, om mekaar ;-)) te helpen, niewaar?’ 

Fotografie is iets waar ik mijn hele leven al verliefd op ben geweest. In de fotoboeken uit mijn peutertijd zijn al foto’s ingeplakt die ik toen heb gemaakt. En op de basisschool werd ik door de directeur gevraagd om als ‘fotograaf’ het afscheidsfeest van de toenmalige conciërge vast te leggen. Toen stond ik er dus al om bekend dat ik de camera graag in mijn handen had. De liefde voor het vastleggen van bijzondere mensen of momenten is nooit meer weggegaan. 

Over de jaren heb ik al vaak de eer gehad om prachtige mensen, dieren en theatervoorstellingen te fotograferen. De meeste ervaring heb ik met kinderen en gezinnen. Ik vind het dan ook heerlijk om met kinderen door het bos te struinen, nadat ik heel zorgvuldig een band met hen heb opgebouwd. Regelmatig loop ik samen hand in hand met mijn fotomodelletjes terug naar de auto. Na een onzekere, verlegen start is dat echt het allermooiste compliment dat je kunt krijgen!

Hoewel ik al heel dankbaar ben dat ik hiervoor word gevraagd, blijven er natuurlijk dromen. Het allerliefste zou ik huwelijken en uitvaarten willen fotograferen. Deze twee lijken heel ver uit elkaar te liggen, maar ik vind het belangrijk dat zowel vreugdevolle als heel verdrietige momenten op een mooie manier herinnerd kunnen worden. Ga jij binnenkort trouwen en zoek je nog een fotograaf? Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Ik ga in elk geval heel graag met jullie in gesprek.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou/jullie op pad te gaan, om samen herinneringen te maken en jullie een prachtig aandenken te mogen geven.

Liefdevolle groetjes,
Kim